Bananbrød

Ingredienser:

  • 100 g. smeltet smør
  • 2 moste bananer (skal være helt modne)
  • 3 æg
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vaniliesukker
  • 125 g. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g. mørk chokolade, grofthakket
  • Pynt: 100 g. smeltet mørk chokolade

  • Pisk æg, sukker og vaniliesukker, bland bagepulver, hvedemel og afkølet smeltet smør i og vend til sidst de moste bananer og den hakkede chokolade i, bland godt.
  • Hæld dejen i en brødform (cirka 1 l.) med bagepapir.
  • Bag kagen nederst i ovnen ved 175 grader i cirka 40 minutter.
  • Når kagen er afkølet smeltes det sidste chokolade og fordeles over kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *